RelovedCPH

RelovedCPH er en bæredygtig webshop og abonnementservice, som har en mission om at gøre det bæredygtige valg helt normalt og meget nemmere for den almindelige dansker. Vi arbejder for en verden, hvor bæredygtige tiltag i hverdagen er det oplagte valg og noget som alle har mulighed for at støtte op om. Derfor har vi fokus på naturlige produkter, plastikfri emballage, økologiske materialer, genanvendelige alternativer og som fælles nævner for hele vores shop; god kvalitet og lækkert design.

Vi tror nemlig på, at det bæredygtige valg kan og skal være kompromisløst, kvalitetsbevidst og let tilgængeligt.

RelovedCPH tilbyder en lang række bæredygtige produkter i vores webshop, og vi tilbyder herudover også et abonnement til dig, som vil gøre det endnu nemmere at skabe bæredygtig balance i hverdagen. Nemlig BevidstBox Basis og BevidstBox Luksus. Vi kalder det Grøn samvittighed på abonnement.

I BevidstBox kan du forvente faste og skiftende produkter, samt produkter der kommer én gang. På standen får du mulighed for at se et eksempel på en BevidstBox, skrive dig op til abonnementet og tage din første box med hjem samme dag.

Vi glæder os rigtig meget til at møde jer alle sammen!

Andre udstillere

Økosamfundet Egeskoven

Drømmer du om et aktivt familieliv, fællesskab...

Økosamfundet Egeskoven

Drømmer du om et aktivt familieliv, fællesskab...